sadasdg Geliştirici
Mesaj Sayısı : 440 Paylaşım Gücü : 702 Rep Point : 4 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 27
| Konu: E-Okulu Yerel Disk C'den Kesin Olarak Engelle Perş. Ağus. 26, 2010 4:07 pm | |
| E-Okulu Yerel Disk C'den Kesin Olarak Engelle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 1.ADIM:ÖNCELİKLE YEREL DİSK C BÖLÜMÜNE GİRİYORUZ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2.ADIM:SONRASINDA WİNDOWS KLASÖRÜNÜN İÇİNE GİRİYORUZ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 3.ADIM:SONRASINDA SYSTEM 32 KLASÖRÜNE GİRİYORUZ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 4.ADIM:SONRASINDA DRİVERS KLASÖRÜNE GİRİYORUZ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 5.ADIM:SONRA ETC KLASÖRÜNE GİRİYORUZ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 6.ADIM:SONRA HOSTS DOSYASINI SAG TIKLAYIP NOT DEFTERİ İLE BİRLİKTE AÇ DİYORUZ... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 7.ADIM:SADECE NOT DEFTERİ İLE AÇ SAKIN BAŞKA BİRŞEY İLE AÇMAYI DENEME [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 8.ADIM:SONRASINDA ACILAN PENCEREDE 127.0,0,1 BOŞLUK LOCALHOT YAZAN KISMIN ORTASINDAKİ BOŞLUK KISIMINA KAPTMAK İSTEDİGİNİZ SİTEYİ YAZIN...E - OKULU ENGELLEMEK İÇİN ADRES OLARAK SUNU GİRİN e-okul.meb.gov.tr [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 9.ADIM:SON OLARAK KAYIT ET DEYİP ÇIKIYORUZ...ENGELLEDİGİNİZ SAYFAYI YENIDEN ACMAK İÇİN AYNI ADIMLARI TEKRAR UYGULAYIP BURAYA GELDİGİNİZDE YAZDIGINIZ ADRESİ SİLİP YENİDEN KAYIT ETMENİZ YETERLİDİR...
| |
|