Son derece kolay ve bir o kadar da zevkli bir ders olduğunu düşünüyorum.
1)Öncelikle File>Open dan resmimizi seçiyoruz.Ben model olarak kendime Angelia Jolie'yi aldım siz kendi fotolarınızı da kullanabilirsiniz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2) Sonra da Image > Mode > Grayscale uyguluyoruz.Resim gri olduysa sorun yok demektir.Şimdi de Image > Mode > RGB Color diyoruz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]3)Filter > Stylize > Find Edges diyoruz ve aşağıdaki ayarları uyguluyoruz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şimdi de Filter > Stylize > Glowing Edges diyoruz
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]4)Şimdi ise en önemli kısma geldik.Color-Balance layerina ihtiyacımız var.Bunun için paletimizin altındaki simgelerden siyahlı beyazlı olanına tıklıyoruz.Burdan da Color balance a tıklıyoruz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]5)Tone Balance daki Midtones i seçiyoruz ve aşağıdaki ayarları
giriyoruz[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ayarları uyguladıktan sonra bendeki görünüm
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]6)Bir kere daha aynı menüden Color Balance yi seçiyoruz.Ama bu sefer Tone Balance daki Highlights i seçiyoruz ve aşağıdaki ayarları uyguluyoruz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]