Holyone Yönetici
Mesaj Sayısı : 3850 Paylaşım Gücü : 9917 Rep Point : 106 Kayıt tarihi : 25/02/09 Yaş : 31
| Konu: Ey Gece..Sevdiğime Söyle. Perş. Ağus. 20, 2009 11:22 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ey gece sevdiğime söyle yanındayım ben hep onunla yüreğim ellerim gözlerim. Ara sıra o da düşünsün beni karanlık çöktüğünde. Kimbilir bir yıldızda birleşir yüreklerimiz belki de... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ey rüzgâr sevdiğime söyle sen savururken umutları diyardan diyara toplasın yerlerden hayallerimi bassın bağrına sevgiyle... Kimbilir hayaller gerçekleşir belki onun eli değdiğinde... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ey yağmur sevdiğime söyle her toprağa düştüğünde sen gözlerim eşlik eder sana bilsin ona söyle. Bilsin ki her yağmurda hatırlasın beni tutsun damlaları yüzüne sürsün öpsün damlalar gözlerinden özlemle... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ey deniz sevdiğime söyle Köpük köpük sahiline vurduğumu. Unutmasın bıraktığı yerde durduğumu. Her martı çığlığında çınlasın sesim yüreğinin en derinlerinde...[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x466. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sevdiğime söyle onsuz bir anlamın olmadığını. Söyle ona deli divane bir gönlün kuytularda ağladığını. Ve Onu unutmadığını | |
|