Holyone Yönetici
Mesaj Sayısı : 3850 Paylaşım Gücü : 9917 Rep Point : 106 Kayıt tarihi : 25/02/09 Yaş : 31
| Konu: O Günden Sonra Salı Haz. 16, 2009 9:24 am | |
| GeceLer Bir Baska Uzun.. GündüzLer Bir baska kisa.. O GÜnden Sonra.. Deniz BiLe Dalgarina..Martilarda Denizine Küsmüsler Adeta.. Günes Dogarken Zorlaniyor Sanki.. Batarken bi Baska Hüzünlü Kayboluyor..
Dünya..Senmi Deyistin..? YokSa Benmi Yarim KaLdim ..? Yüregimimi Unuttum SokakLarda.. Yoksa SokakLarmi KaranLikLara Boguldu.. O Günden Sonra..
Veya..GÖNLÜM..Sen Gittin Diyemi..HErsey Alt Üst Oldu Bir Anda..? Daha Dün..YildizLar Tek Tek parliyorken.. Bugün Her Biri KayboLmus.. Sönük Bakiyolar Yeryüzüne.. Daha Dün Rüzgar BiLe Senin haberini Getiriken bana.. Bugün habersiz kaLdim VarLigina..
Ey Gönlümm..Herseyimi aldin..SeniNLe Bir Götürdün.. Ben ne Yaparim..Bu Yarim Yürek ILe?? Düsündünmü Hic ??
KiMlere Ne Derim.. Sana Gitme Diye YalVaramayan Ben.. Yarina..Nasil..hangi GözLe Bakarim ??
OYsaki ne DüsLerim .. Ne HayaLLerim vardi.. Senden GizLi Büyüttügüm Hayallerimde.. SenLe BirLikde TerkEttiLer Beni..!
Artik Dön Diye Degil GönLÜm.. Unutmam ICin ..Yalvariyorum MevLama..
___Ilk Atesi Sen Yaktin..Son Yanginda Senden Olsun..___ Senin Canin SagOLsun... | |
|