Holyone Yönetici
Mesaj Sayısı : 3850 Paylaşım Gücü : 9917 Rep Point : 106 Kayıt tarihi : 25/02/09 Yaş : 31
| Konu: Beni Ellere Sorma..Ne Olur Sen Anla... Ptsi Haz. 15, 2009 11:24 am | |
| Beni yabana atma, Aşkı unuttum sanma.. Hep böyle geçmem kendimden, Silmem aşkı yüreğimden.. Ben ki Ferhada kankardeş, Mecnunla dönmez yoldaşım.. Aşk yolunda ölürüm ben, Kesilir eğilmez başım..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beni Ellere Sorma.. Ne Olur Sen Anla!.. Ne Olur Sen Anla!... Bağrıma Taş Basarım.. Değişirim Zamanla..
Ben ki yenilmez savaşçı,yenildim sana karşı.. Yenik düştüm gözlerine.. Baldan tatlı sözlerine.. Sorma bugün ne haldeyim Bir garip yaban eldeyim.. Umut veremem sana.. Kıyamam baharına.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beni Ellere Sorma.. Ne Olur Sen Anla!... Beni Onlara Sorma Ne Olur Sen Anla!... Bağrıma taş basarım.. Değişirm zamanla...
Beyaz bir güvercinin kanadında yakaladım hayatı.. Ve sonra yüreğine kondum Beni Ellere Sorma Ne Olur Sen Anla!...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Günmü gördük be gülüm Puslu bir gökyüzünde asılı kaldı düşlerimiz Yarınmı gördük be gülüm bir yetimin mahsum yüzünde emanet kaldı Gülüşlerimiz Gözlerinde kilitledim hayatı bırak öle kalsın Beni Ellere Sorma Ne Olur Sen Anla!….. | |
|