Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

web

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap
MEHMET TOPUZ SON NOKTAYI KOYDU Ybanner MEHMET TOPUZ SON NOKTAYI KOYDU 2cznnm

MEHMET TOPUZ SON NOKTAYI KOYDU

YazarMesaj
Holyone
Yönetici
Yönetici
Holyone

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 3850
Paylaşım Gücü Paylaşım Gücü : 9917
Rep Point Rep Point : 106
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 25/02/09
Yaş Yaş : 31

MEHMET TOPUZ SON NOKTAYI KOYDU Empty
MesajKonu: MEHMET TOPUZ SON NOKTAYI KOYDU   MEHMET TOPUZ SON NOKTAYI KOYDU EmptyPtsi Haz. 15, 2009 9:55 am

Haber: Mehmet Topuz Son Noktayı Koydu
Resmi büyütmek için tıklayın

Beşiktaş ile Fenerbahçe Arasında Tarihi Bir Kapışmaya Neden Olan Mehmet Topuz'un Transferinde Flaş Gelişme

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında tarihi bir kapışmaya neden olan Mehmet Topuz´un transferinde flaş gelişme

Yıldız oyuncu, İstanbul´a gelen menajeri aracılığıyla bonservisini elinde bulunduran Sarı-Lacivertli kulübe imzayı attı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş ile anlaştı, bonservisini Fenerbahçe aldı, ortalık karıştı. Günlerdir transfer gündeminin zirvesinde yer alan Mehmet Topuz�da yine flaş bir gelişme var.

Fenerbahçe�nin bonservisini almasının ardından, �Kesinlikle Fenerbahçe�ye gitmem. Ben Beşiktaşlıyım� gibi açıklamalar yapan genç yıldız, Siyah-Beyazlı yönetimin bonservis sorununu bir türlü çözememesi üzerine bunalıma girdi.

Bir yıl boşta kalmak, ya da Kayserispor�a geri dönme ihtimalini göze alamayan Topuz, menajeri Hakan Şirin aracılığıyla Fenerbahçe�ye imzayı attı.

Mehmet Topuz�un yakın çevresine, �O sert açıklamaları Beşiktaş Yönetimi�nin isteği üzerine yaptım. Beni çok zor durumda bıraktılar� diye dert yandığı öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi�nin Topuz�a imza attırmasına rağmen bu işi bir süre daha saklayıp, resmi açıklama için ortalığın yatışmasını bekleyeceği ifade edildi.
http://www.webs-team.tr.gg

MEHMET TOPUZ SON NOKTAYI KOYDU
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» MEHMET TOPUZ FENERBAHÇE KULÜP BİNASINA GELDİ
» TOPUZ YARIN BASIN ÖNÜNDE
» 'TOPUZ, KARŞILIĞINI FAZLASIYLA ALACAK'
» BEŞİKTAŞ'IN TOPUZ'A TEPKİSİ SERT OLDU
» Mehmet Aurelio